Vinsmagning i Særslev Skytteforening den 24. oktober 2008

 

 

26 personer var mødt forventningsfulde op til vinsmagning ved Vinspecialisten fra Bogense.

 

Der blev serveret 8 forskellige vine på en pris fra 40,- kr. til 169,- kr. Der var blandt andet vin fra Chile, Italien, Frankrig og Californien.

 

Vi fik hver især en liste over vinene så vi kunne give dem karakter for farve, duft og smag og så skulle vi også gætte pris, hvad jeg faktisk syntes folk var ret gode til.

 

Vi hørte lidt om de forskellige vines oprindelsessted, og f.eks. hvorfra7hvorfor de kunne få den kraftige smag eller den flotte farve. Vi blev belært om at det ikke var discount vin fordi de var med skruelåg, men fordi der ikke kunne fandtes så meget god kork mere til propper. Vi fik også lært lidt om opbevaring af vin. Der

 

Under vinsmagningen var der mulighed for at spise af den lette anretning de havde medbragt. Det bestod af brød, 2 slags ost, 2 slags pålæg og nogle peanuts som var marineret i chardonnayvin og drysset med sukker.

 

Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor selv fotografen blev så opslugt, at det ikke blev til nogen billeder. Vi fik at vide at når man smager vin drikker man det ikke,  men gurgler det rundt i munden for derefter at spytte det ud…..Det var vi meget enige om alle at det var synd for den gode vin.

 

 Besøg Vinspecialistens hjemmeside