Sportsvennerne

Hej allesammen

Jeg vil godt fortælle jer lidt om hvad sportsvennerne er i forhold til vores forening. Sportsvennerne i særslev er en paraplyforening bestående af skytteforeningen, boldklubben gymnastik foreningen og jagt foreningen.
Formålet med sportsvennerne er at arrangere diverse begivenheder som ovenstående foreninger er med til at varetage, og som foreningerne tjener penge på at være med til at stå for.
Dette gælder blandt andet grøntsagstur, sportsuge med traktortræk, vildt aften og tøseaften.
Ved at frivillige fra de forskellige foreninger deltager til disse arrangementer og hjælper med klargøring og andet, sørger sportsvennerne for at hver forening får penge udbetalt efter afholdelse af disse arrangementer.
Denne udbetaling svarer til at hvert medlem skal betale ca. 300 Kr. mere i kontingent hvert år hvis ikke vi er medlem af sportsvennerne og stiller frivillige til rådighed til arrangementerne.
Vores arbejde i sportsvennerne har de seneste år sikret at vi kunne købe nye møbler til opholdslokalerne og at vi har kunne sætte nyt lys op på vores baner, samt at vi nu også har fået et nyt alarm system til foreningen.
Derudover håber vi at vi i den nærmeste fremtid kan renovere opholdslokalerne.

Derfor er det vigtigt at vi fortsætter vores aktivitet i sportsvennerne for at i fortsat kan formue/forbedre vores lokaler samt afholde arrangementer for skytterne i vores egen forening.

Vi vil derfor fra bestyrelsens side opfordre jer til at skrive jer på som frivillig på de lister, der hænger på tavlen i foreningen.
I må også meget gerne tage familie og venner med som frivillige og skrive dem på listerne så vi på den måde igen kan sikre en god sportsuge
med traktortræk og igen i år kan sikre at foreningen får en sum penge fra sportsvennerne til vedligehold og forbedring af vores skytteforening.

Mange hilsner
Jeres formand Kent Madsen

 


Mailings liste

Det er foreningens ønske at oprette en mail liste for medlemmer, hvor man vil få til sendt resultater, indbydelser og andet godt.
tilmelding kan ske via mail til Kent Madsen eller ved at skrive sig på listen som ligger i foreningen.

 


Bliv Sponsor for din forening

 

Siderne tilhører og bliver vedligeholdt af Særslev Skytteforening. Sidst revideret d.21. maj 2023

Du er gæst nr. Hit Counter siden 2/1 2006

Skriv til webmasteren