Covid-19 Opdatering 24/05-21

Hej Alle sammen.

Der er igen kommet nye retningslinjer i forhold til covid-19. Denne gang er det dog mest positivt,
Vi kan nemlig fjerne tidsbestilling og vi må bruge vores indendørs og opholds lokaler,
samt alle vores udendørsbaner igen (Max 50 Personer)

For dette er muligt så kræves det at alle der er fyldt 18 har et gyldigt corona pas, dette gælder skytter og gæster/forældre.
Passeholdet/trænere og ledere, der har en gyldig grund til at være der, er fritaget for corono pas,
men vi opfordrer til at man aligevel bliver testet regelmæssigt.

Husk at passe på hinanden og bruge hansker og sprit som er stillet til rådighed.
Alle skal have mundbind på og må kun fjernes under selve skydningen.

Dette træder i kræft fra med øjeblikkelig virkning.

Skt. Hans stævne 2021

Indbydelse
Resultater
Der tages forbehold for gældende corona regler.

Mailings liste

Det er foreningens ønske at oprette en mail liste for medlemmer, hvor man vil få til sendt resultater, indbydelser og andet godt.
tilmelding kan ske via mail til Kent Madsen eller ved at skrive sig på listen som ligger i foreningen.

Bliv Sponsor for din forening

Siderne tilhører og bliver vedligeholdt af Særslev Skytteforening. Sidst revideret d. 03. Juni 2021

Du er gæst nr. Hit Counter siden 2/1 2006

Skriv til webmasteren