Covid-19 Opdatering 04/11-20

Hej Alle

Som i sikkert har set/hørt er der kommet nye regler for forsamlinger. For skytteforeningen betyder det at børn/unge skal træne fra kl 18.30 til 19.30 (Max 50 inkl trænere)
denne grupper tæller skytter som ikke er over 21 år, træner til denne gruppe på godt være over 21.
Hvis der er 1 i huset som er over 21 og ikke træner, så er forsamlingen max 10 personer.
Alle skal bære mundbind/visir, skytter må tage det af når de er på standpladsen men ikke et krav. Efter kl 19.30 bliver kassevagten og skydelederen i huset og
voksne(22år eller over) kan komme og skyde dog kun 10 personer i huset og det er skydelederen der styrer dette.

Elite skytter er fritaget for dette og skal aldrig tælles med, pt har vi 3 der tæller under dette og det er Esben, Anna og Stine, uanset antal og tidspunkt, så kan disse altid komme og skyde.

Alle skal forlade skyttehuset når egen skydningen er slut, og vi anbefaler at forældre venter udenfor klubhuset forældre må komme ind for betaling for skydning.

Nye retningslinier tirs- torsdage fra 18.30 til 21.00
Regler der vil være gældende er max 10 personer i huset ingen børn/unge og åbne lukkevagten styrer dette og alle bære visir/mundbind undtagen når man står på standpladsen,
skytten går hurtigt muligt på standpladsen og forlader huset efter endt skydning for at give plads til næste skytte.
Der kan gives tilladelse til at børn /unge kommer og skyder dette skal meddeles på forhånd til åbnelukkevagten..

Nye retningslinier man-torsdage 9.00 til 12.00.
Der må max være 10 personer i foreningen og alle bærer mundbind/visir undtagen når skytten står på standpladsen skytten går
hurtigst muligt på banen og forlader huset efter endt skydning forsat give plads til næste skytte.

Retsningslinier for øvrige timers huset.
Max 10 personer i huset og alle bære mundbind/visir undtaget ved ophold på standpladsen, dette er især rettet for dem med egen nøgle.

Husk at bruge spritten ved døren og hvis man ikke føler jeg 100% så skal man blive væk.

Vagterne har sidste ord og skal altid følges

Særslev Åben 2020

Resultatliste

Ekstraordinær Generalforsamling 2020

D. 5/12 kl 18.00
Godkendelse af regnskab.

Våbenkontrol

Der er våbeneftersyn i år fra d.12/10 til 11/11 hver mandag og onsdage fra kl 18.30 til kl 20.00.
Man skal medbringe våben og SKV kort og det er lovpligtig at i møder op.
Hvis der skal laves anden aftale om anden dag kontakt Kent Madsen på 40405587.

VIGTIGT
Grundet de nye Covid regler er våbenkontrol blevet forlænget, man bedes afvente med at komme til vi får yderligere retnings linjer.

Mailings liste

Det er foreningens ønske at oprette en mail liste for medlemmer, hvor man vil få til sendt resultater, indbydelser og andet godt.
tilmelding kan ske via mail til Brian Madsen eller ved at skrive sig på listen som ligger i foreningen.

Bliv Sponsor for din forening

Siderne tilhører og bliver vedligeholdt af Særslev Skytteforening. Sidst revideret d. 21. November 2020

Du er gæst nr. Hit Counter siden 2/1 2006

Skriv til webmasteren