Covid-19 Opdatering14/06-20

Hej Alle
Opdatering da der er kommet nye retnings linjer.
vi kan kan på nuværende tidspunkt tilbyde skydning til følgende 2 grupper af skytter
1: Skytter som kan klare sig sig og har eget udstyr (alt udstyr, også liggeunderslag).
2: Skytter som kan klare sig selv, men skal låne udstyr af foreningen.

Definationen af er kunne klare sig selv, er som angivet, man skal selv kunne indstille støtte, sigtemidler, megalink m.m, banekommandør er der altså udelukkende af hensyn til sikkerhed.

De nye retnings linjer siger at vi nu må være 50 personer, dette gør at vi kan fjerne skydehold, så man behøver altså ikke længere tilmelde sig, da vi ikke forventer at ramme dette antal.

De nye retningslinjer gør også at vi må bruge alle udendørs baner, samt vi igen kan åbne op for indendørsbanerne

For de skytter som er under gruppe 2, i skal først godkendes et våben, så i skal sende jeres ønske til Ivan Knudsen (Mail: loik@stofanet.dk)

Så vidt muligt skal i komme omklædt og klar til skydningen med det samme, ligeledes så snart skydningen er færdig skal man forlade klubben igen.

Inden man får lov til at skyde, så skal man igennem en basis uddanelse.

I bedes i denne periode at undgå kontanter og istedet bruges betalings kort, vi tager imod Dankort, Visa og Mastercard

Hvis man ikke føler sig 100% frisk, så skal man blive væk fra foreningen.

Vagterne har sidste ord og skal altid følges.

Vi holder sommer lukket i juli måned som normalt og håber vi kan byde velkommen til at alle fra august igen.

Sankt Hans stævne 2020

Grundet Covid-19 er Sankt Hans stævne 2020 aflyst, vi vender stærkt tilbage i 2021

Mailings liste

Det er foreningens ønske at oprette en mail liste for medlemmer, hvor man vil få til sendt resultater, indbydelser og andet godt.
tilmelding kan ske via mail til Brian Madsen eller ved at skrive sig på listen som ligger i foreningen.

Bliv Sponsor for din forening

Siderne tilhører og bliver vedligeholdt af Særslev Skytteforening. Sidst revideret d. 07. Maj 2020

Du er gæst nr. Hit Counter siden 2/1 2006

Skriv til webmasteren