Covid-19 Opdatering 28/01-21

Hey alle sammen..
Som i sikkert har hørt, så er aktuel lukning blevet forlænget til den 28/2-21

Følge med her på siden og på vores hjemmeside, vi vil løbende opdateret hvad der sker.. Vis alt går vel ses vi igen den 29. Feburar 2021 kl. 18.30..

Kontingent 2021

Hej

Vi har for første gang send opkrævningen ud på mail, vi vil derfor bede jer være opmræskom på om i har modtaget den.

Hvis i ikke skulle have modtaget den , så er det enten fordi vi ikke har en gyldig mail adresse, eller der er gået andet galt, i begge tilfælde vil vi bede jer
skrive til kontingent@saerslevskytteforening.dk så vi kan kigge på det og finde årsagen.

Mailings liste

Det er foreningens ønske at oprette en mail liste for medlemmer, hvor man vil få til sendt resultater, indbydelser og andet godt.
tilmelding kan ske via mail til Kent Madsen eller ved at skrive sig på listen som ligger i foreningen.

Bliv Sponsor for din forening

Siderne tilhører og bliver vedligeholdt af Særslev Skytteforening. Sidst revideret d. 18. Januar 2021

Du er gæst nr. Hit Counter siden 2/1 2006

Skriv til webmasteren