Covid-19 Opdatering 19/03-21

Hej alle sammen.

Vi har i bestyrelsen arbejdet på at få vores udendørs baner klar så vi igen kan komme til at skyde.
Brugen af vores udendørs baner for sæson 2021 er godkendt så vi kan lukke op mandag den 29. marts 2021, kl 18.30.
Der vil være skydning for børn og unge mandag og onsdag.
Der vil være 2 skydehold med max 5 skytter. 18.30-19.15 og 19.15-20.00
Hvert skytte har 45 minutter til at få afviklet sin skydning.
Skytterne skal som udgangspunkt være selvhjulpne, da retningslinjer giver begrænset muligheder for at kunne hjælpe.
Det er ikke tilladt at opholde sig i de indendørs lokaler, dog er gennemgang, tøjskifte, samt brug af toilet tilladt.
Skytterne skal komme så vidt muligt omklædt og klar til skysningen.
Der er tilmelding ved Birgitte på Birgitte.henriksen13@gmail.com, efter først til mølle princippet og din tid er først godkendt når bekræftet.
Alt udstyr og våben er personligt og må ikke benyttes af andre.
Ud over skytterne vil der være en banekommandør og én ved kassen.
Forældre må komme med ind til kassen, men skal ud over dette vente udenfor/bilen.

For dem med egen nøgle, så vil det også være muligt at skyde tirsdage og torsdage.
Det er stadig kun tilladt med 5 skytter til stede ad gangen og 1 banekommandør (max 6 personer i alt).
Her er det heller ikke tilladt at opholde sig i de indendørs lokaler, dog er gennemgang, tøjskifte og brug af toilet tilladt.

Det er stadigt ikke tilladt at bruge de indendørs baner, eliteskytter er undtaget.
Vi har pt 4 eliteskytter som er Stine, Esben, Anna & Trine.

Husk at passe på hinanden og bruge hansker og sprit som er stillet til rådighed.
Alle skal have mundbind på og må kun fjernes under selve skydningen.

Mailings liste

Det er foreningens ønske at oprette en mail liste for medlemmer, hvor man vil få til sendt resultater, indbydelser og andet godt.
tilmelding kan ske via mail til Kent Madsen eller ved at skrive sig på listen som ligger i foreningen.

Bliv Sponsor for din forening

Siderne tilhører og bliver vedligeholdt af Særslev Skytteforening. Sidst revideret d. 25. April 2021

Du er gæst nr. Hit Counter siden 2/1 2006

Skriv til webmasteren